Point Blank 21 Agustos Güncel Multihack Menülü Oyun Hile Botu indir
Point Blank 21 Agustos Güncel Multihack
Merhaba arkadaslar point blank oyununda kullanabileceginiz güncellenmiş yeni
versiyon oyun hilesidir.
Point Blank 21 Agustos Güncel Multihack özellikleri:

Visual Menu
- WH Clean
- WH Kaca
- Chams Tero
- Chams CT
- No Smoke
- Crosshair

- Ammo Frezee
- GM Acc
- Quick Change
- HP 120
- Damage 30%
- No banned
- No PI

Replace Menu
- Pistol
- Bom
- Piso
- Smoke
 Point Blank 21 Agustos Güncel Multihack kullanımı:
indirmiş oldugunuz Point blank v21 klasörün icinde bulunan hile dosyasını
masaüstüne alınız daha sonra hileyi calıstırınız windows7 kullanıcısı iseniz
hileyi yönetici olarak calıstırınız karsınıza gelen ekrana dokunmayınız daha sonra
point blank oyununa launcherden giriş yapınız karsnıza gele uyarı mesajına tamam
deyiniz hile haızr olmus olacaktır

 UYARI:

Tüm sorumluluk Hileyi indirip kullanan kullanıcıya aittir
DOWNLOAD



İlgili Aramalar:
Metin2 Ultimate Çekme Hilesi v2.0 indir Yeni Versiyon 2012
mobber Metin2 Ultimate Çekme Hilesi v2.0 indir Yeni Versiyon 2012
Metin2 Ultimate Çekme Hilesi v2.0
Merhaba arkadaslar eger metin2 oyununa ait çekme hilesi aradısanız bu
hiel botu tamda size göredir
Metin2 Ultimate Çekme Hilesi v2.0 nasıl kullanılır:
indirmiş oldugunuz mobber_ultimate klasörün icinde bulunan 2 tane mix dosyasını
metin2 oyunun kurulu oldugu klasörün icine atınız daha sonra metin2 oyununa
giriş yapınız hile menüsü ekrana gelmiş olacaktır daha sonra oyunda iken
istediginiz gibi kullanırsınız.
DOWNLOAD
İlgili Aramalar:metin2 hileleri,metin 2 bot
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere knight online clienti paylaşacağım... Sorunsuz knight online clientidir. Sorun çıkartmadan hızlı ve görsel olarak zevkli bir oyun oynamak istiyorsanız bu clienti indirmelisiniz :)


Knight online full client indirmek için tıkla !

İlgili Aramalar:ko client,knight online full client,client indir,pvptr client,pvptr client indir,ko-cuce client indir,sağlam client,turkko client,1299 client
Merhaba arkadaşlar öğrencilerin merakla beklediği LYS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı ! ÖSYM'nin uzun süre bekletmesi sonucunda sonunda açılandı. Çileli bekleyişin sonucunda üniversite tercih sonuçlarımız bugün itibariyle açıklandı.

Lafı fazla uzatmadan LYS Yerleştirme Sonuçlarını öğrenmek için tıklayın...

İlgili Aramalar:lys sonuçları,lys yerleştirme sonuçları,lys yerleştirme sonuçlarını öğren , lys sonuçlarını öğren,lys açıklandı , üniversite tercih sonuçları açıklandı,üniversite tercih sonuçlarını öğren
17 Ağustos 1999 depremi, 17 Ağustos 1999 sabahı, yerel saatle 03:02′de, merkezi Kocaeli-Gölcük olan, Richter ölçeğine göre Mw 7.4 büyüklüğünde gerçekleşen, büyük çapta can ve mal kaybına neden olan depremdir.

Deprem, tüm Marmara Bölgesi’nde, Ankara’dan İzmir’e kadar geniş bir alanda hissedildi. Resmi raporlara göre, 17.480 ölüm, 43.953 yaralı olmuştur. Resmi olmayan bilgilere göre ise yaklaşık 50.000 ölüm, ağır-hafif 100.000 e yakın yaralı olmuştur. Ayrıca 133.683 çöken bina ile yaklaşık 600.000 kişiyi evsiz bırakmıştır. Yaklaşık 16.000.000 insan depremden değişik düzeylerde etkilenmiştir. Bu nedenle Türkiye yakın tarihini derinden etkileyen en önemli olaylardan biridir. Deprem gerek büyüklük, gerek etkilediği alanın genişliği, gerekse sebep olduğu maddi kayıplar açısından son yüzyılın en büyük depremlerinden biridir.
Depremin merkezi, 40.70 enlem, 29.91 boylam üzerinde bulunmaktadır. Deprem, 45 saniye sürmüştür.
Yakın tarihte bu bölgede Adazaparı merkez üssü olmak üzere 1943, 1957, 1967 yıllarında şiddetli depremler olmuştur. Geçmişteki tarihlere baktığımızda ortlama 30 senede bir bu bölgede büyük depremler olmaktadır. 1999 depreminden sonrada belirli periyotlarda ve çeşitli büyüklüklerde depremlerin beklenmesi bu fay hattının karakteristik özelliğinden kaynaklanmaktadır.
Depremin bu kadar çok can kaybına yol açmasının sebebi olarak kaçak yapılar, standartlara uygun olmayan binalar ve daha ucuza mal etmek için malzemeden çalan müteahhitler gösterilmektedir. Depremden sonra tüm Türkiye’de geçerli olmak üzere deprem yönetmeliği çıkarılmış, zorunlu deprem sigortası gibi birtakım düzenlemeler getirilmiş olsa da, inşa edilen yeni binaların halen depreme karşı dayanıklı olarak inşa edildiklerini söylemek zordur. Bu konuda vatandaşı bilinçlendirmek, denetimleri sıkılaştırmak ve yaptırımları uygulamak için devlete büyük bir görev düşmektedir.
Yapım hatalarından çöken binaların müteahhitlerine yaklaşık 2100 dava açıldı. Bu davalardan 1800′ü kamuoyunda “Rahşan Affı” olarak bilinen Şartlı Salıverme Yasası ve başka hukuki boşluklardan dolayı cezasız sonuçlanmıştır. Geriye kalan 300 davanın 110 kadarında ceza verilse de çoğu ertelenmiştir. Bunun dışında kalan davalar ise 16 Şubat 2007 Cuma günü 7.5 yıllık zaman aşımı sürelerini doldurarak zaman aşımına uğradılar ve düştüler.
Resmi rakamlara göre Gölcük depremi
İllere göre ölü sayısı
  • Bolu: 270
  • Bursa: 268
  • Eskişehir: 86
  • İstanbul: 981
  • Kocaeli: 9.477
  • Sakarya: 3.891
  • Yalova: 2.504
  • Zonguldak: 3 olmak üzere toplam 17.480 kişi ölmüştür.
  • Yaralı sayısı: 23 bin 781
  • Sakat kalan: 505
  • Yıkılan ve ağır hasarlı bina: 16 bin 649
  • Orta hasarlı konut: 90 bin 536
  • Orta hasarlı işyeri: 14 bin 133
  • Az hasarlı konut: 102 bin 822
  • Az hasarlı işyeri: 13 bin 344
  • Prefabrik talep sayısı: 43 bin 264
  • Dağıtılan prefabrik sayısı: 40 bin 786
Prefabrikte yaşayan nüfus: 147 bin 120
  • Kocaeli’de 55 bin 399,
  • Sakarya’da 38 bin 131,
  • Bolu’da 14 bin 296,
  • Düzce’de 22 bin 822,
  • Yalova’da 15 bin 946
src="http://www.sehirlersavasi.com/ilce-resimleri/resimler/9030510res_adp_1.jpg" />
Merhaba arkadaşlar blogumu takip edenler bilirler günler boyunca sürekli dinlediğim parçaları blogumda paylaşıyorum paylaşıyorum ki biraz ruh halimi anlayın farkındaysanız bir kaç haftadır tek tük yazıyorum işler , güçler , hayat durumları , psikolojim pek iyi değil :) şükür bunlarda geçecek her neyse ben size bu yazımda Sansar Salvo - Bombalar Hedef Bulur parçasını paylaşacağım :) keyifli dinlemeler...
Sansar Salvo - Hedef Bulur Şarkı Sözü
Merhaba arkadaşlar yepyeni bir projeye başlamış bulunmaktayız adı Hit-Hop Magazine ... Projemizin amacı Türkiye ' de türkçe rap kültürünü dergide yaşatmaktır . Dergimizin içeriği editörlerimizin kaleminden tıpkı  buz dolu bir şişenin sıcağı gördüğünde şişenin dışında oluşan buharların su damlacıklarının yavaş yavaş şişenin dibine akmasıyla oluştu ... " Çoğu kitleden başaramazsınız satmaz " gibisinden görüşler aldık inandık başkoyduk ve başardık dergimizin 1. sayısını alnımızın hakıyla çıkarttık ... Dergi ekibimiz hiçbir kâr amacı gütmeden bu işe baş koyduk . Kâr amacı gütmeden böyle bir oluşum çıkar mı ? gibisinden soru oluşacaktır aklınızda oluşmasın kardeşim bizim zihniyetimiz budur satışlarımız dan elde edilen kâr bir sonraki aya çıkacak dergi masraflarına harcanacak ha çok satarsak altımıza çekeriz bir tane araba :)

Dergimizin ilk sayısının içeriğini 20 gün içerisinde oluşturduk karınca misali harıl harıl çalıştık özellikle baş editörümüz olan İbrahim ÖZDOĞAN kardeşimin maraton koşuları , içerik için röportaj çalışmaları gerçekten lidere yakışır biçimde oldu tabii  diğer kurucu üyemiz olan Batuhan BOZBAŞ'ın verdiği özgüven ve ekibi iştahlandırmak için bulunduğu vaadleri göz ardı edemeyiz :)

Dergimiz 20 gün içerisinde binlerce kişi tarafından desteklendi... Destekleyenler arasında birçok ünlü MC bulunmakta ; Fuat Ergin , Sokakkafası Yener , Joker , İtaat , Santi , Derya , Ados'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.. İllerce sayacak olursak ; İstanbul , Ankara , İzmir , Konya , Kırıkkale , Trabzon , Mersin ve daha birçok il bize tam destek verdi.

Dergimizin ilk sayısının içeriğini merak ediyorsanız aşağıdaki videoyu izlemelisiniz hiphopla kalın PEACE !
Ek olarak dergimizin ilk sayısında Sansar Salvo - Joker - Eminem ve 2Pac Posterleri bulunmakta !

SATIŞ NOKTALARIMIZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

İletişim ve Sosyal Medya Araçları
Mail ; info@hithopmagazine.com
Web sitemiz ; www.hithopmagazine.com  
Facebook  kanalımız ; http://www.facebook.com/hithopmagazine
 
Twitter ; www.twitter.com/hithopmagazine
İlgili Aramalar:hithop magazine , hiphop dergisi , hit-hop magazine dergisi, hiphop
Merhaba arkadaşlar 2 Ağustos 2012 tarihinde yeni bir pagerank güncellemesi aldık. Blogumla uzun süredir ilgilenemediğim için Pagerank 4'den  3'e düşüş yaşadı. Bu düşüşü bekliyordum :) . Benim garip arkadaşım İsmail Usluer'in blogu hala bir pagerank değeri almadı şuanda çıldırıyor olmalıdır :D

Güncelleme herkese hayırlı uğurlu olsun...
gel gelelim pagerank sorgulatmak için TIKLA

İlgili Aramalar:2 Ağustos 2012 Pagerank Güncellemesi,2012 Pagerank Güncellemesi,2012 Pagerank Güncellemesi ne zaman , 2013 pagerank

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: 1.08.2012 - 1.09.2012.
Hit Adam Site Analiz