Can Bonomo Eurovision'dan Atıldı

Yazar:

Bakü’de yapılacak olan Eurovision şarkı yarışmasından Can Bonomo’nun çıkarıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
TRT Müzik Kanalı Koordinatörü ve Eurovision Delegasyon Başkanı İsmail Güngör, Bakü dönüşü bu dedikoduları duyduklarını belirterek ” Hep birlikte genç arkadaşımıza destek olmamız gerekirken böyle haberlerin çıkması bizi çok üzdü. Bonomo’nun Eurovision’dan çıkarılması söz konusu değil. Öyle bir şey olsa ilk önce benim haberim olurdu” dedi.
Hurriyet’nin ulaştığı TRT Müzik Kanalı Koordinatörü ve Eurovision Delegasyon Başkanı İsmail Güngör ile Can Bonomo’nun menajeri ve danışmanı Ece Celebioğlu, iddiaları kesin bir dille yalanladı.
Ece Celebioğlu ise bu iddiaları şaşkınlık içinde öğrendiklerini belirterek ” Bu yalan haber bir blog sayfasında ortaya atılmış. Ardından birkaç tanınmış isim bunu twitter’dan paylaşınca olay bu hale geldi. Daha dün TRT Müzik Koordinatörü İsmail Güngör ile Bakü’den döndük. Böyle bir şey kesinlikle doğru değil” dedi.

“CAN BONOMO UZAYLI YAZMADAN GİTMEM BAKÜ’YE”
Tartışmalar üzerine Can Bonomo twitter sayfası üzerinden böyle dalga geçti; “Şok şok şok! Can Bonomo’nun Türkiye’ye Afrika’dan bir muzun içinde geldiği ve aslen uzaylı olduğu söyleniyor! yazılmadan gitmem Bakü’ye.”
TRT’DEN AÇIKLAMA
“Can Bonomo ve TRT Eurovizyon için var güçleriyle çalışmaktadırlar”
TRT kurumu, Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için titiz bir çalışma yürütüp; yüzlerce sanatçıyı ve eserlerini inceleyip ve sanatçının bireysel kimliğini değil de; sanatçı kimliğini esas almaktadır.
Bu yıl 57.’si düzenlenen Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için sanatçımız Can Bonomo’yu seçme kararı aldık.
Türkiye kamuoyunun büyük desteğini alan ve hemen her kesim tarafından beğenilen Can Bonomo ve Eurovizyon şarkımız, 26 Mayıs’ta Azerbaycan’da düzenlenecek yarışmanın en büyük favorilerindendir.
Türkiye kamuoyunu beğendiği Eurovizyon şarkısını, sanatçımız Can Bonomo ve TRT kurumu, yurtdışında da tanıtmaya çalışırken; internet üzerinden yayılan bazı “gerçek dışı bilgiler” kamuoyunu yanıltmaktadır.
Provakatif amaçlı yayılan bilgilerin hiçbiri doğru değildir; TRT kurumu ve sanatçımız Can Bonomo 57. Eurovizyon Şarkı Yarışması’da Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar.

İlgili Aramalar: can bonomo eurovizyondan çıkarıldı,can bonomo eurovizyon şarkısı iptal oldu,Can Bonomo Eurovision'dan Atıldı

0 yorum → "Can Bonomo Eurovision'dan Atıldı"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Can Bonomo Eurovision'dan Atıldı.
Hit Adam Site Analiz