Server tanıtımı ve Knight Online Platformu - KOKolik (bilgilendirme)

Yazar:

Server tanıtımı ve Knight Online Platformu - KOKolik

KOKolik, Knight Online oyuncularının bir arada birbirlerine yardım edebilmesini sağlamak amacıyla kurulan bir platformdur. Kullanıcılar ücretsiz üye olarak paylaşımlardan yararlanabilir veya paylaşım yapabilir.

25.10.2011 - Yeni tema tamamlanmıştır, geliştirme işlemleri yapıldı!

Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 3 gündür sitemizde yayında olan "Temiz Döküman" isimli temamız tamamlanmıştır.

Sitemizde gelen bu yeni özelliği sadece tema olarak değerlendirmeyiniz. Bu tema sayesinde sitemizde forum görüntüleme, konu görüntüleme, üye profili forum ve portal sayfaları gibi pek çok sayfada W3 özelliklerine %100 uyumlu hale getirildi. Peki bu özellik sayesinde ne olacak derseniz sitemiz dünya çapında internet kurallarına uygun kodlara sahip oldu. Böylelikle tüm tarayıcılar ile sorunsuz görüntüleme sağlanabilir. Ayrıca sitemize gelen arama motoru botları kolaylıkla içeriği çekebilirler. Sitemize Beğen ve Paylaş sistemi Türkçeleştirildi. Yeni profil alanları eklendi, böylelikle beğeni sayısını profilde görebiliyorsunuz. Ziyaretçilere kısıtlamalar ağırlaştırıldı yani ziyaretçiler artık bağlantı, resimleri göremiyor ve yazılan cevapları okuyamıyor. Sayamıyacağım kadar kodlama düzeltildi. Sitemiz epey süre böyle devam edecektir. Ayrıca SEO üzerine çok etkili olacağını düşündüğüm çalışmalar uyguladım. Yani kısacası cillop gibi bir KOKolik oldu. Facebook ve Twitter sayfalarımızın bağlantılarını sitenin aşağısında logolarına tıklayarak bulabilirsiniz artık. Google'de konuyu aratma butonuda eklenmiştir, forum görüntülerken konu başlığının sağında yer alan Google logosuna tıklamanız yeterlidir. Neyse bu yazıyı okuduğunuz için teşekkürler.

KOKolik Geliştirme Ekibi


Sitemiz epey bir süre kapalı kaldı. Şuan tekrar yayına sürdük ve büyük beklentilerimiz var, umarım yanılmayız. Yetkili alımı olacaktır, geleceği parlak olan bir site gerçektende duyuruda bahsettiğim gibi SEO üzerine çok önemli geliştirmeler yaptım. Tüm herkesi bekleriz.

server tanıtımları , server tanıtımı , 1299 server , pk server


0 yorum → "Server tanıtımı ve Knight Online Platformu - KOKolik (bilgilendirme)"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Server tanıtımı ve Knight Online Platformu - KOKolik (bilgilendirme).
Hit Adam Site Analiz