"0.facebook" Bugün itibariyle kapatıldı !

Yazar:

1 Mart yani bu bugün itibari ile 0.facebook.com'a cep telefonlarından giriş kapandı. Artık telefonunda TL ve ya internet paketi olmayanlar 0.facebook.com'a giriş yaptıklarında " Üzgünüz, operatörün artık 0.facebook.com sitesini desteklemiyor. Facebook'u cep telefonundan kullanmaya devam etmek için m.facebook.com sitesine git (veri kulllanımı ücretlerine tabi olabilir ) ve/veya Facebook SMS'i etkinleştir. " yazıyla karşılaşacaklar.

Facebook ücretsiz özelliğini kapatmasıyla birlikte artık ücretsiz Facebook erişimi tarihe karışıyor. Facebook'a cep telefonlarından giriş yapmanın tek yöntemi, yolu ise telefonunuza para vererek TL yüklemek ve ya internet paketi yaparak ulaşmaktır. Bu durum Facebook kullanıcılarını ne kadar üzse de internette yeni bir döneminde habercisi olduğunu gösteriyor.

Facebook ise bu durumu daha önceden operatörler tarafından kullanıcılarına mesaj atarak bildirmişti. Bu mesajı görmeyenlerin üzülecekleri bellidir. Facebook'ta bu ücretsiz devrin kalkması kullanıcılarını derinden etkileyeceği açıkça ortadadır.

Kaynak ; holiganturk.com

İlgili Aramalar:0.facebook,0.facebook kapatıldı,0.facebook neden kapatıldı,0.facebook ücretlendi,facebook internet paketleri

0 yorum → ""0.facebook" Bugün itibariyle kapatıldı !"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: "0.facebook" Bugün itibariyle kapatıldı !.
Hit Adam Site Analiz