Google+’tan Son Rakamlar [İnfografik]

Yazar:


Takvimler 28 Haziran 2011′i gösterdiğinde Google, yeni sosyal ağ projesi Google+’ın kapılarını açtı. Daha önceki Wave, Buzz gibi başarısız sosyal ağ denemelerinden sonra dersine iyi çalışan Google, ilk etapta beğeni toplayan ve olumlu eleştiriler alan bir ürün sundu. Ancak sonradan Google+ beklenilen sıçrayışı gerçekleştiremedi. Şu sıralar Google+ halen hızla kullanıcı sayısını arttırsa da henüz istenilen noktaya ulaşamadığını söyleyebiliriz.
Website-Monitoring tarafından hazırlanan infografikte Google+ ile ilgili bir çok bilgiye yer verilmiş. İnfografiğe göre Google+’ın nüfusunun en yoğun olduğu ülke %31.49 ile Birleşik Devletler. Hindistan ikinci sırada yer alırken, üçüncülüğün Brezilya’ya sahip olduğunu görüyoruz.
Hindistan’ın Banglore şehri Google+’ta en çok nüfusa sahip olan şehir. İkinci sırada New York’u ve üçüncü sırada Londra’yı görüyoruz.
Google+ üyelerinin %20′sini öğrenciler oluşturuyor. Sosyal ağda en çok %2,65 ile yazılım mühendisleri yer alırken, ikinci en popüler meslek danışmanlık.
Google+’ta erkek egemenliği devam ediyor. Daha önce %87′lere kadar çıkan sosyal ağdaki erkek oranı, infografiğin verilerine göre %67′ye düşmüş.
İnfografikte Google+’ın yedi aylık geçmişinden önemli tarihlerin yanı sıra, sosyal ağa ait istatistikler ve en çok takip edilen markalar ve kişiler de yer alıyor.

Kaynak: Sosyalmedya.co


İlgili Aramalar:google,google infografik

0 yorum → "Google+’tan Son Rakamlar [İnfografik]"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Google+’tan Son Rakamlar [İnfografik].
Hit Adam Site Analiz