quup.com "Türkiye'nin Sosyal Ağı"

Yazar:

Merhaba arkadaşlar sizlere bugün Türk girişimciler tarafından projelendirilen bir sosyal ağı tanıtmak isterim...

Tasarım konusunda eksikleri var olması da mümkün çünkü baştan yazılan bir tasarım da eksiklerin olması elde değil :) Zaman geçtikçe bu eksikleri kapatarak çok büyük bir sosyal ağ olma yolunda ilerleyeceklerinden eminim :)

quup profilim ; http://quup.com/bypowerful



quup.com'un diğer sosyal ağlardan farkı nedir ?

Hazır alt yapı kullanılmadan kendilerine özgün yeni bir sosyal ağ çıkartmışlar. Beni quup'a bağlayan bir özelliğide Türk girişimciler tarafından yapılmasıdır.İnşallah ileride sonu bize has olan "yeni rakı" gibi satılması gibi olmaz. quup.com tasarım konusuyla olsun içerik konusuyla olsun temiz bir sosyal ağdır. En azından ergenler yok :) Şimdi gelelim quup.com un tanıtım yazısına ;

quup.com Türkiye'nin Sosyal Ağı

Öncelikle “Türkiye’nin Sosyal Ağı” olmayı daha sonra da uluslararası arenada “quick update” sloganıyla ülkemizin gururu olmayı amaçladığımız quup projemizin, yeni tasarımını tüm kullanıcılarımızın testine açtık.

Yeni tasarım demek, yen,i özellikler de demekti. Küçük de olsa bazı yeni özellikleri de yayınladık. Profil kapak resmi ekleme, favori quup’lar, tutturulan quup’lar ve bildirimler gibi.

Yeni tasarım için uzun süre bekleyen ve sabırsızlanan dostlarımızdan genel olarak aldığımız geri bildirimlerin çok olumlu olması, bizleri anlatılamaz bir mutluluğa sürükledi. Beklentileri karşılayamasaydık çok üzülecektik.
quupMarklet ‘i de hizmete sunduk. Böylece herhangi bir web sayfasında ki içeriği quup profilinizde paylaşabilirsiniz. Üstelik resimlerle birlikte ! http://quup.com/page/tools

Son günlerde çok yoğun ve özverili bir şekilde çalışan tüm quup ekibine şahsım adına  teşekkür ederim. http://quup.com/page/team

quup ekibi olarak, planlarımız doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Her türlü katkı ve destekte bulunan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

3 yorum → "quup.com "Türkiye'nin Sosyal Ağı""

ali - spacely
7 Şubat 2012 10:25

ne güzel proje olmuş. yapanlara sağlık

mahi
8 Şubat 2012 06:30

Güzel hazırlanmış ama Twitter klonu olduğu fazla belli.

sanalzade
11 Şubat 2012 11:49

biraz twitter e benziyo biraz friendfeed 'e birazda facebook a.. hayırlı olsun diyelim..

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: quup.com "Türkiye'nin Sosyal Ağı".
Hit Adam Site Analiz