Gmail Maillerinize Çevrimdışı Ulaşın [Chrome]

Yazar:

Eğer benim gibi gmail hesabınızı sıklıkla kullanıyorsanız maillerinizin her daim elinizin altında olmasını istersiniz.Siz de bilirsiniz ki internet bağlantınız olduğu sürece maillerinizi okuyabiliyorsunuz.İnternet bağlantınız olmadığı durumlarda maillerinizi okuyamıyorsunuz.Peki bağlantınız olmadığı durumlarda gmail maillerinize nasıl bağlanabilirsiniz ?


Bunun için iki alternatifiniz var: Birincisi masaüstü programı kullanmak (thunderbird gibi), ikincisi ise chrome kullanıcısıysanız tarayıcınıza kuracağınız eklenti.

Bu yazımda ikinci seçenek olan chrome eklentisinden bahsedeceğim.Bu eklenti tarayıcınıza kurulduktan sonra maillerinize çevrimdışı olarak da erişebilmenize imkan veriyor.

Tarayıcınızı açtığında eklentiyi aktif ederseniz eklenti otomatik olarak maillerinizi senkron edecek. İnternetiniz bağlı olduğu sürece bu işlemi gerçekleştirecek.Maillerinizin adedine göre senkronizasyon süresi farklılık gösterebilir.

Tabii ki eğer birden fazla kullanıcı olan bilgisayara bu eklentiyi kurmanız tavsiye edilmez.Çünkü diğer kullanıcılar maillerinize ulaşabilirler.


Eklentiyi buradan indirebilirsiniz

Bu yazı konuk yazar Ehl-i Blog tarafından yazılmıştır.

İlgili Aramalar:google,google gmail,google gmail eklentisi

0 yorum → "Gmail Maillerinize Çevrimdışı Ulaşın [Chrome]"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Gmail Maillerinize Çevrimdışı Ulaşın [Chrome].
Hit Adam Site Analiz