Kadınlar İnternetten Ne İster?

Yazar:

“Kadınlar ne ister?” sorusu değme yönetmen, müzisyen ve yazarların eserlerine konu olmuş, ancak kadın doğasının karmaşıklığından olsa gerek bir türlü kesin, net cevaplar ne yazık ki bulunamamıştır. Malum kadınlar için durum erkeklerinki kadar kötü değil. Keza bir erkeğin isteyebileceği şeyler bir elin parmaklarını muhtemelen geçmeyecektir.

Ama erkeklerin elinde artık her şeyin aranıp bulunabildiği ve aynı zamanda ölçülebildiği internet gibi muazzam bir platform var. Sosyal medya izleme şirketi NetBase de aynı şekilde düşünmüş ve kadınların ne istediğini internette araştırarak, hem üslup hem de sonuçlar bakımından esprili bir infografik ortaya çıkarmış. Hemen söyleyelim araştırmada erkekler de var.
İnfografikte erkeklerin internette en çok aradığı şeyin tahmin edileceği gibi araba olduğu görülüyor. Bu kitle arasında arabaların kadınlardan daha iyi olduğunu düşünenler dahi var. Sonuçlarda Ford, Honda ve Dodge en çok tercih edilen üç marka olarak öne çıkıyor. Erkeklerin diğer aradığı şeyler ise yemek, elektronik ve kadın olarak sıralanıyor.
İnfografiğe göre kadınlar internette en çok dondurma arıyor. Dondurmayı ayakkabı, elmas ve Brad Pitt izliyor. İnfografik erkeklere dondurma seçiminde ipucu sayılabilecek marka tercihlerini de sunuyor. Kadınlar dondurma konusunda en çok vanilya ve çikolata aromalarını tercih ediyor.
Araştırma sonuçlarında erkek ve kadınlar ile ilgili hem ilginç hem de eğlenceli detaylar bulunuyor. İncelemenizde fayda var;





İlgili Aramalar:kadınlar ve internetten beklentileri,kadınların internet aşkı,kadınların internet istekleri,kadınların istekleri,kadınlar infografik,kadınlar ne ister,kadınlar ve istekleri,kadın istekleri

1 yorum → "Kadınlar İnternetten Ne İster?"

forum
3 Mayıs 2012 06:59

ilginc . teşekkürler..

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Kadınlar İnternetten Ne İster?.
Hit Adam Site Analiz