Kötü Profil Fotoğrafının Zararları [İnfografik]

Yazar:

Sosyal ağlardaki profiller özellikle insan kaynakları departmanları tarafından temel referans araçlarından biri olarak değerlendirilmeye başlandı. Profil fotoğraflarımızdan, Twitter’da ya da Facebook’ta paylaştığımız görsellere kadar gerçek isim ve soyisimlerimizle sosyal ağlarda aslında kişiliğimizi sergiliyoruz.
Profil fotoğrafları, sosyal ağlar tarafından sizi merak edenlerin kafasında fikir oluşturan öğe olarak genellikle en göze batan yere konumlandırılıyor. Bu açıdan profil fotoğrafları sosyal ağlardaki imajınız için oldukça önemli.
LinkingR tarafından hazırlanan infografik, sosyal ağlardaki profil fotoğraflarımızın kişisel imajımıza ne kadar zarar verdiğini konu alıyor. Sosyal ağlara üye olduğunuzda eğer siz eklemezseniz otomatik olarak sizi ifade eden bir profil fotoğrafınız oluyor. İnfografiğe göre bu fotoğrafların imajınıza olumsuz olarak çok etkilemiyor.
Ancak fotoğraflarınız net görünmüyorsa ya da kendinizden başka herhangi bir şeyi profil fotoğrafı olarak seçtiyseniz işler değişiyor. İnfografiğe göre düşük çözünürlüklü fotoğraflar, hayvan veya herhangi başka bir şey kullanıcı imajına ciddi zarar veriyor. En çok zarar getiren profil fotoğrafları ise ahlaki sınırları zorlayan görseller olarak belirtiliyor.


İlgili Aramalar: infografik,profil fotoğrafları,profil fotoğraflarının zararları

2 yorum → "Kötü Profil Fotoğrafının Zararları [İnfografik]"

Web Tasarım
15 Temmuz 2012 18:19

Şuna çok dikkat ettim; somurtkan bir fotoğrafın hiç ama hiç etkileyiciliği yok sosyal medyada.

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Kötü Profil Fotoğrafının Zararları [İnfografik].
Hit Adam Site Analiz