Kızlar için Giysi Oyunları

Yazar:

Giysi oyunları artık küçük kızların oynadığı basit giysi giydirme oyunları değil, büyük yaşta ki kızların bile beğenerek oynadığı bu yeni kıyafet oyunlarında başta Barbie olmak üzere bir çok çizgi film kahramanını ve mankeni giydirebiliyorsunuz. Modayı takip edenler için yeni çıkan trendlerin her türlü çeşidi bu oyunlarda mevcuttur. Birbirinden değişik etekler, şortlar, şapkalar ve takılar ile ünlüleri, gelin ile damadı hatta perileri bile giydirebilirsiniz. Fantazi dünyasında sınır olmadığı gibi kızların dünyasında da modanın sınırı bu oyunlarda yoktur. Ünlülerin evlilik veya ayrılık durumlarından esinlenilerek hazırlanılan giydirme oyunları dahi bulunuyor. En popüler kız oyunları arasında ki giysi oyunları şunlardır:


Puanlı Giysi Giydirme Oyunları


Barbi Giydirme
Sarı saçları ile birlikte bütün kzıların rüyasına giren Barbi kızını pembemsi elbiselerle giydirip makyajını yapacaksınız.

Jennifer Lopez Giydir
Rnb şarkıcısı Jennifer Lopez'i giydirip süsleyerek dışarı çıkmadan önce medyaya en güzel şekilde görünmesini sağlıyorsunuz.

Rihanna Giydir
Ünlü pop-star Rihanna'nın menejeri olup ona en çekici kıyafetleri giydireceğiniz güzel bir ünlü giydirme oyunu.

Moda Haftası
Bir haftada yedi gün vardır ve bu yedi gün içinde ayrı ayrı her bir gün için güzel bir kızın modaya en uygun şekilde neler giyeceğini MOUSE yardımı ile belirliyorsunuz. Oyun sonunda haftanın 7 gününe ait giydirdiğiniz kıyafetleri görüyorsunuz.

Hamile Giydir
Hamile bir kızı en güzel hamile elbiseleri ile giydirip bir kızın hamileyken bile ne kadar şık olabileceğini gösteriyorsunuz.

Peri Giydir
Rüyalarınızda ve hikayelerde gördüğünüz en güzel perileri giydiriyorsunuz.

Sevgili Giydir
Sevgililer gününe yakışacak iki çifti uyumlu bir biçimde giydirip süslüyorsunuz.
Prenses Giydirme

Barbie Giydirme

Giydir ve Makyaj Yap

Gelin Giydirme

Su Giydir

Giysi oyunları oynarken dikkat edeceğiniz tek şey renk uyumudur. Kimi giysi oyunlarında ise size gösterilen manken kızın kıyafetlerini bilgisayardan önce bulup kendi mankeniniz üzerinde giydireceksiniz. Renk ve giysi tasarımlarını iyi tanıyan kızlar bu oyunlarda hiç zorlanmadan en yüksek puanları kazanabiliyorlar. Puanlı giysi oyunları ile bu tür yarışlara girerek modadan ne kadar anladığınızı herkese gösterebilirsiniz. Giysi oyunları ile iyi eğlenceler dileriz.



İlgili Aramalar:kızlar için giysi oyunları,giysi oyunları,bebek giydir,makyaj oyunları,makyaj yap

2 yorum → "Kızlar için Giysi Oyunları"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Kızlar için Giysi Oyunları.
Hit Adam Site Analiz