Hit-Hop Magazine ! Türkye'nin en yeni HipHop dergisi !

Yazar:

Merhaba arkadaşlar yepyeni bir projeye başlamış bulunmaktayız adı Hit-Hop Magazine ... Projemizin amacı Türkiye ' de türkçe rap kültürünü dergide yaşatmaktır . Dergimizin içeriği editörlerimizin kaleminden tıpkı  buz dolu bir şişenin sıcağı gördüğünde şişenin dışında oluşan buharların su damlacıklarının yavaş yavaş şişenin dibine akmasıyla oluştu ... " Çoğu kitleden başaramazsınız satmaz " gibisinden görüşler aldık inandık başkoyduk ve başardık dergimizin 1. sayısını alnımızın hakıyla çıkarttık ... Dergi ekibimiz hiçbir kâr amacı gütmeden bu işe baş koyduk . Kâr amacı gütmeden böyle bir oluşum çıkar mı ? gibisinden soru oluşacaktır aklınızda oluşmasın kardeşim bizim zihniyetimiz budur satışlarımız dan elde edilen kâr bir sonraki aya çıkacak dergi masraflarına harcanacak ha çok satarsak altımıza çekeriz bir tane araba :)

Dergimizin ilk sayısının içeriğini 20 gün içerisinde oluşturduk karınca misali harıl harıl çalıştık özellikle baş editörümüz olan İbrahim ÖZDOĞAN kardeşimin maraton koşuları , içerik için röportaj çalışmaları gerçekten lidere yakışır biçimde oldu tabii  diğer kurucu üyemiz olan Batuhan BOZBAŞ'ın verdiği özgüven ve ekibi iştahlandırmak için bulunduğu vaadleri göz ardı edemeyiz :)

Dergimiz 20 gün içerisinde binlerce kişi tarafından desteklendi... Destekleyenler arasında birçok ünlü MC bulunmakta ; Fuat Ergin , Sokakkafası Yener , Joker , İtaat , Santi , Derya , Ados'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.. İllerce sayacak olursak ; İstanbul , Ankara , İzmir , Konya , Kırıkkale , Trabzon , Mersin ve daha birçok il bize tam destek verdi.

Dergimizin ilk sayısının içeriğini merak ediyorsanız aşağıdaki videoyu izlemelisiniz hiphopla kalın PEACE !
Ek olarak dergimizin ilk sayısında Sansar Salvo - Joker - Eminem ve 2Pac Posterleri bulunmakta !

SATIŞ NOKTALARIMIZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

İletişim ve Sosyal Medya Araçları
Mail ; info@hithopmagazine.com
Web sitemiz ; www.hithopmagazine.com  
Facebook  kanalımız ; http://www.facebook.com/hithopmagazine
 
Twitter ; www.twitter.com/hithopmagazine
İlgili Aramalar:hithop magazine , hiphop dergisi , hit-hop magazine dergisi, hiphop

0 yorum → "Hit-Hop Magazine ! Türkye'nin en yeni HipHop dergisi !"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Hit-Hop Magazine ! Türkye'nin en yeni HipHop dergisi !.
Hit Adam Site Analiz