Bir anektod : Yandexle!

Yazar:

Merhaba arkadaşlar ilk önce Kurban Bayramınızı kutlayarak bayram arifesi bir anektodumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Köydeki Çocukların Ağızlarında "Yandexle Yandexle!"


Her bayram olduğu gibi bu bayramda da köye arife günü gittik. Köyde gezerken ufaktan bir ritim duydum , galiba televizyondan geliyor diye pek umursamadım ama dikkatli dinleyince duydum ki köydeki çocuklar hep bir ağızdan " Yandexle Yandexle! " ritmini tutuklarının farkına vardım. Hemen yolumu o tarafa doğru değiştirdim birde baktım ki gerçekten de " Yandexle Yandexle! " diye bağırıyorlar koşuşturuyorular. Hemen gittim yanlarına selamlaştıktan sonra ; " Yandex nedir? " diye sordum verdikleri cevap " Arama motoru " oldu. Peki " Google nedir? " diye sorduğumda ise " Bilmiyorum abi " cevabını aldım.
Bknz;


Gerçekten mutlu oldum webmaster forumlarında Yandex hakkında olumsuz düşünceler oldukça fazla "Boşa reklam yapıyorlar , boş yere para harcıyorlar " yorumları dolaşıyor. Köydeki çocukları kesinlikle  küçümsemiyorum benim bir yanım köydür , köy olmasa bir yanım eksik olur. Köydeki çocukların ağızlarında bu ritim varsa Yandex birşeyleri  başarmış demektir. Politikalarını iyi yürütüyorlar reklamlarında daha içten ve can alıcı böyle tadından yenmeyecek konuları ele alırlarsalar beyinlere iyice nakş edeceklerinden hiç şüphe duymuyorum.


İlgili Aramalar:yandexle,yandex reklamları,yandex reklam politikası,yandex anektod

2 yorum → "Bir anektod : Yandexle!"

ceply
25 Ekim 2012 23:05

Öncelikle böyle bir konu hakkında yazı yazdığın için tebrik ederim . Bence yandex reklamları çok işe yaramaktadır ve ilerde daha iyi yerlere gelecektir.

Adsız
14 Kasım 2012 08:27

yandexle yandexlee işe yarıor :( google cılar

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Bir anektod : Yandexle!.
Hit Adam Site Analiz