Ses Komutuyla Fotoğraf Çekme Uygulaması: Vapp

Yazar:


AppStore’da bulunan birçok uygulama iPhone ile fotoğraf çekmeyi zevkli hale getiriyor. Ancak kolunuzu uzatarak poz vermek veya birkaç arkadaşınızla o anı ölümsüzleştirmek istediğinizde, hem kadrajı düzgün tutturabilmek  hem de doğru anda tuşa basmak, bu zevki işkenceye çevirebiliyor.
O Street tarafından üretilen Vapp adlı iOS uygulaması, kullanıcılara sesli komutla fotoğraf çekme imkanı sunarak, tuşa basma zahmetinden kurtarıyor. Dolayısıyla dik veya yan tutarak fotoğraf çekmek için daha özgür olabiliyorsunuz.

AppStore’dan ücretsiz sunulan uygulamanın kullanımı basit. Herhangi bir sese duyarlı olan uygulama, fotoğraf çekmesi için gerekli gürültü seviyesini ses tuşları aracılığıyla ayarlamanıza da izin veriyor. Ayrıca iyi bir poz verebilmek için hazırlanma zamanı arıyorsanız, uygulama ayarlarından üç saniye bekleme özelliğini kullanabiliyorsunuz.



Vapp ile çektiğiniz fotoğraflar iPhone’un fotoğraf galerisine kaydediliyor. Daha sonra çektiğiniz fotoğrafları buradan silebiliyor ve ya sosyal ağlardan paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama, güneşli bir havada fotoğraf çekerken kareyi yakalayıp yakalamadığını küçük bir titreşimle kullanıcıya bildiriyor.

Sonuç olarak kullanışlı bir uygulama olan Vapp ile dünyayı kurtaramazsınız belki ama daha kolay fotoğraf çekebilirsiniz. Denemenizde fayda var.

Kaynak; SosyalMedya.Co

İlgili Aramalar:ses komutuyla fotoğraf çek,fotoğraf çek,fotoğraf çekme uygulaması iphone

0 yorum → " Ses Komutuyla Fotoğraf Çekme Uygulaması: Vapp"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Ses Komutuyla Fotoğraf Çekme Uygulaması: Vapp.
Hit Adam Site Analiz