Apple’ın Şimdiye Kadar Yayınlanan Tüm Reklam Filmleri

Yazar:

Steve Jobs’ın pazarlama dehası yalnızca aylarca süren hazırlıklar sonunda oluşan ürün lansmanları ve oluşturduğu marka imajından ibaret değil. Şirketin hayata geçirilen her reklam kampanyasında parmağı olan Jobs, bütün kreatif süreçleri de bizzat kendisi yönetiyordu.

Apple’ın ses getiren reklam filmlerinden ilki George Orwell’in ünlü romanına gönderme yapılan1984 isimli Machintosh reklamı idi. Reklam filminde dönemin büyük bilgisayar üreticilerine kafa tutan Apple, yeni ürünleri ile bir devrin kapandığı mesajını veriyordu. Sonrasında Steve Jobs ve ekibi üst üste ses getiren reklam filmlerine imza attılar.

TNW‘de yer bulan ve sahibi henüz bilinmeyen Youtube kanalında Apple’ın şu zamana kadar yayınlanmış tüm reklam filmleri bir araya toplanmış. Every Apple TV Ads isimli Youtube kanalında tam tamına 485 reklam filmi bulunuyor.

iPad, iPhone, iPod gibi yeni dönem ürünlerin yanında 20 yıl öncesine ait Machintosh ve diğer ürünlere ait reklamların da yer aldığı Youtube kanalı hem reklam sektörünün hem de Apple’ın pazarlama stratejilerinin gelişimlerini gözlemlemek için oldukça iyi bir kaynak sunuyor.
Lafı fazla uzatmadan sizleri seçtiğimiz üç Apple reklamı ile baş başa bırakıyoruz.


 


İlgili Aramalar:apple reklam filmi,apple reklam filmleri,apple reklam,apple reklam,apple medya

0 yorum → "Apple’ın Şimdiye Kadar Yayınlanan Tüm Reklam Filmleri"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Apple’ın Şimdiye Kadar Yayınlanan Tüm Reklam Filmleri.
Hit Adam Site Analiz