TYNT ile İçeriğinizi Koruyun ve Raporlayın

Yazar:

Paylaşımcı yapısı olan bir website sahibi webmaster içeriğinin farklı websitelerinde "Acaba içeriğim paylaşılıyor/kopyalanıyor mu? " gibi düşüncelere kapıldığı anda yardımına TYNT gibi muhteşem bir sistem koşuyor.Webmaster arkadaşlara tavsiyelerim arasında büyük önem teşkil etmektedir.


TYNT nedir?

TYNT sitenizin içeriğini korur ve sitenizden kopyalanan içeriğe otomatik olarak sitenizin urlsini ekler ve kopyalayan kişi farkına varmaz ise hem backlink kazanırsınız hemde sitenizden kopyalanan içeriğin entegre edildiği siteyi öğrenirsiniz.

TYNT hizmetleri nelerdir?

TYNT hizmetleri size içeriğinizin kopyalandığını bildirmekle kalmıyor tercihe göre günlük/haftalık raporlar sunuyor. Rapor özelliğinin olması TYNT sistemini çok cazip kılıyor. Rapor hizmetinin içinde sitenizde konu yoğunluğuna göre size kelimeler veriyor. Bende kullanmaktayım , içeriğimi ve sitemdeki önemli kelimeleri hatta farkında olmadığım kelimeleri gün yüzüne çıkartılmasında önemli bir rol oynadı.Kelime analizi gerçekten gelişmiş bir sisteme sahip içeriğinizin kopyalandığı websitelerini sizlere tek tek sunuyor.

TYNT kullanımı

TYNT sistemini açıkladık , hizmetlerinden bahsettik ve sıra nasıl üyelik alacağımızı nasıl kullanacağımızı açıklamaya geldi.

  • İlk olarak TYNT sisteminin sitesine giriyoruz TIKLAYINIZ
  • Hemen ücretsiz bir üyelik alıyoruz TIKLAYINIZ
  • Üyelik işlemlerini bitirdikten sonra ki adımlar oldukça basit olduğu için bir anlatım yapmak istemedim. 
  • Bütün işlemleri bitirdikten sonra websiteniz için özel verilen kodu <head> </head> tagları arasına yerleştiriniz. Wordpress kullanıcıları header.php dosyasına ekleyiniz.

Diğer makalelerimde görüşmek üzere esenle kalın. Takıldığınız kısım olursa yorum atarak yardım isteyebilirsiniz. Yada İletişim sayfasındaki mail adresime e-posta gönderebilirsiniz.

İlgili Aramalar:içerik koruma,kopyalanan içeriği kontrol etme,kopyalanan içeriği raporlama,tynt,tynt nedir,tynt kullanımı,tynt üyelik alımı,tynt soruları

0 yorum → "TYNT ile İçeriğinizi Koruyun ve Raporlayın"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: TYNT ile İçeriğinizi Koruyun ve Raporlayın.
Hit Adam Site Analiz