Dalgalandımda duruldum bknz: #googledalgalanmaları

Yazar:

Merhaba arkadaşlar ,
 Bu aralar google üzerinde biraz narinlik biraz esinti birazda kışın etkisi olsa gerek bolca dalganmalar yaşıyor. İnişli çıkışlı zamanlar oluyor. Websitelerimde de #google dalgalanma etkisini oldukça yaşadım , yaşıyorum yaşatıyorum. Durum böyle olunca elden ne gelir google amca bol bol dalgalanıyor. Ama ümidinizi kaybetmeyin !


Bu dalgalanmalarda eğer ki istikrarlı bir plan çizerseniz dalgalanmaların durulduğu zaman aslında dalgalanmanın o kadarda kötü olmadığını anlarsınız. Diyeceğim o ki dalgalanmalar birer sınavdır. Yani benim için öyle.

#Google dalgalanmalarında neler yapılma(ma)lı ?

Google dalgalanmalarında yapılmaması gerek birinci kural eğer dalgalanmanın etkisine girdiyseniz webmaster forumlarına " web sitem geriledi,indexlerim silindi,google beni sevmiyor mu ?" gibi konular açmayın ! Çünkü böyle konular onlarca kez açıldı her webmaster forumunun bir arama kutusu vardır. Oraya google dalgalanması yazarsanız aradığınız cevapları bol bol tartışmalı şekilde bulabilirsiniz.

İstikrarlı ve sabırlı olun !
Websitenizin gidişatı için istikrarlı olmak en büyük unsurdur. Eğer ki istikrarınızı kaybederseniz o zaman vay halinize. Websiteleri narindir aşırı yüklenmeyi sevmezler.  Siteniz eğerki dalgalanmaya girdiyse kesinlikle yüklenmeyin. Yavaş yavaş iletişim kurun , düzenli ve özgün konular girin. İçeriğinizi görsellerle ve videolarla renklendirin.İçeriğiniz öyle dikkat çekici olsun ki sosyal medya mecralarında paylaşılmaya teşvik edilesi tad alsın.

#Seo çalışmalarına dikkat edin !
Google dalgalanmasına mağruz kaldıysanız eğer seo çalışmalarına kesinlikle dikkat etmelisiniz. Siteniz dalgalanmaya girdiyse habara hubara hub diyerek seo çalışmalarına balıklama dalmayın.Seo çalışmalarınızı planlı şekilde yapın. Bir anda onlarca backlink çalışması yapmayın. Websiteniz dalgalanmalar halinde bir gemiye benzer geminiz bu deniz dalgalanmalarında gayet cool bir şekilde rotasına devam etsin. Gemiler fora ileri !

#GoogleDalgalanmaları konusunda sizlere önereceklerim bu yazımda bu kadar diğer bölümde görüşmek üzere sağlıcakla !
 
İlgili Aramalar:google dalgalanması,google dalgalanları,google dalgalanlarının nedeni,google dalgalanmalarından nasıl çıkılır

2 yorum → "Dalgalandımda duruldum bknz: #googledalgalanmaları"

Unknown
4 Şubat 2013 03:06

Bu yeni açılan sitelerde olduğunda çoğu zaman insanların hevesi kırılıyor ve yarıda bırakıyorlar.
Yazı için ayrıca teşekkürler.

webmaster forumu
6 Şubat 2013 13:04

Merhaba;

Bu sene Google Dalgalanmaları çok meşur

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Dalgalandımda duruldum bknz: #googledalgalanmaları.
Hit Adam Site Analiz