Nilüfer'e Kanser Teşhisi Konuldu

Yazar:

Severek dinlediğim bir sanatçıydı... Bu haberi beni yıktı gerçekten Allah'ım acil şifalarını versin... Çok zor gerçekten seninleyiz NİLÜFER ABLAM SENİNLEYİZ !




Rutin kontrol için doktora giden ses sanatçısı Nilüfere, meme kanseri teşhisi konuldu.
Rutin kontrol için doktora giden Nilüfer’e, meme kanseri teşhisi konuldu. Önce üzülen ünlü
şarkıcı, hastalığın ilk evrede olduğunu öğrenince rahatladı

Oyuncu Vahide Gördüm’ün göğüs kanseri olduğunu açıklamasının ardından, Nilüfer’de de (56) aynı hastalığa rastlandı. Kronik astım hastası olan Nilüfer, iki gün önce rutin kontrolleri için gittiği hastanede meme kanseri olduğunu öğrendi. Hastalığın ilk evrelerinde olduğunu duyunca rahat bir nefes alan sanatçı, bunu en yakınlarıyla paylaştıktan sonra alanında en iyi onkologlarla görüştü. Çok yakında ameliyat masasına yatacak olan Nilüfer’in göğsündeki kitle alınacak ve tedavisine başlanacak.

Sanatçının cephesinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Nilüfer’in doktoru Meral Demirel, geçtiğimiz günlerde kendisine kanal içi erken evre meme kanseri teşhisi koydu. Hızla bir ameliyat programı yapıldı. Nilüfer önümüzdeki günlerde ameliyat olacak ve tedaviye başlanacak. Sanatçının morali yerinde. Herhangi bir sorun çıkmadan bu hastalığı atlatacağını söylüyor. Konser programı ile ilgili yapılabilecek değişikliklerin de önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtiyor.”

0 yorum → "Nilüfer'e Kanser Teşhisi Konuldu"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Nilüfer'e Kanser Teşhisi Konuldu.
Hit Adam Site Analiz