Facebook'un kuruluş hikayesi

Yazar:

ABD'de ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kuruluş öyküsünün anlatıldığı kitapta, sitenin kurucusu 25 yaşındaki Zuckerberg hakkında ilginç iddialar var.



Dünyanın en çok tıklanan internet sitelerinden Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in tuvalette grup seks yaptığı ve siteyi kızları bulabilmek için kurduğu kaydedildi. ABD'de bu hafta piyasaya çıkacak olan "Kazara Milyarder Olanlar: Facebook'un Kuruluş Öyküsü" (Accidental Billionaires: The Founding of Facebook) başlıklı kitapta, Zuckerberg hakkında birçok iddia ortaya atıldı.

ÖZELLİKLE ASYALILAR

Ben Mezrich'in kaleme aldığı kitaptaki iddiaların, Zuckerberg'in internet sitesini kurma çalışmalarında kendisine yardımcı olan Harvard Üniversitesi'ndeki bir arkadaşının verdiği bilgilere dayandığı kaydediliyor. Kitaba göre Zuckerberg, yaklaşık 5 yıl önce kurduğu 'Facebook' sitesini aslında kız arkadaş bulmak için oluşturdu. 25 yaşındaki ABD'li bilgisayar programcısının, özellikle Asyalı kadınlara büyük ilgisi olduğunu iddia eden Mezrich, tuvalet kabinlerinde birçok kadınla birlikte grup seks yaptığını da öne sürdü. Sansasyon yaratması beklenen kitaba göre, Zuckerberg bir gece ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret defilesine giderek bir mankenle tanıştı. Ardından da çift mekânı birlikte terk etti.

FİLME DE ÇEKİLECEK

Kitabın yayın hakkını elinde bulunduranlar, kitabın yakın sürede filme çekileceğini de kaydetti. Filmi The Curious Case of Benjamin Button ve Se7en filmlerini de yöneten ABD'li yönetmen David Fincher'ın yönetmesi bekleniyor. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'i ise "Transformers" filmiyle tanınan genç oyuncu Shia LaBeouf'un canlandıracağı tahmin ediliyor.

0 yorum → "Facebook'un kuruluş hikayesi"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Facebook'un kuruluş hikayesi.
Hit Adam Site Analiz