Sosyal Ticaret [İnfografik]

Yazar:

Sosyal ticaret son zamanların yükselen değeri. Sosyal ağlar üzerinden yapılan ticaret, satın aldığınız ürünleri paylaştığınız sosyal ağlar ticari açıdan son derece önemli. Önümüzdeki 5 yıl boyunca sürekli ivmeli olarak büyümesi beklenen sosyal ticaretin, 2016 yılında gelindiğinde dünya genelinde 30 milyar dolarlık bir pazar haline gelmesi bekleniyor.
Bir dijital pazarlama firması olan Digitas tarafından yapılan online ankette 18 yaşından büyük ABD’li 2247 sosyal medya kullanıcısı yer aldı. Araştırmanın sonuçlarına göre kullanıcıların %55′i sosyal medya üzerinden alışveriş yapmak için kredi kartı bilgilerini vermekten rahatsız.
Araştırmadan çıkan bir diğer önemli sonuç ise, sosyal medya kullanıcılarının sosyal ağlarda en az bilgisayar başında oldukları kadar mobilde de zaman geçirmeleri. Bu da bizi sosyal ticarete adım atmak isteyen firmaların, mobil kullanıma yönelik uyumluluklarını mutlaka göz önünde bulundurmaları gerektiği sonucuna götürüyor. Detaylı bilgiler için infografiği inceleyebilirsiniz.



İlgili Aramalar:sosyal ticaret,infografik

4 yorum → "Sosyal Ticaret [İnfografik]"

lefiero
12 Şubat 2012 08:57

Kafayı kullanan heryerde kazanır ya :)

Ahmet
12 Şubat 2012 10:48

Sosyal ticaret güzel bir infografik ile özetlenmiş.

Yönetici
12 Şubat 2012 11:34

Sosyal ticaret daha da gelişiyor.

sanalzade
16 Şubat 2012 11:36

Sosyal ticaret hacminin büyüyeceği sürekli belirtiliyor zaten.. önemli olanda buradan bir pay çıkartmak.. umarım işler herkezin istediği gibi gider.

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: Sosyal Ticaret [İnfografik].
Hit Adam Site Analiz