İnsanlar için en değerli şey: Sağlık

Yazar:

İnsanlar için en değerli şey nedir?
Para?
Güzellik?
Hayır hiç biri! İnsanlar için en değerli şey sağlıktır. sağlık o denli önemlidirki insan sağlığını kaybettiğinde tüm serveti eski sağlığını kazanmak için harcayabilir. Ama gelin görünki tüm mesele sağlığımızı kaybetten önce sağlığımızın kıymetini bilip onu riske atmamaktır. Mesela günümüz insanı saatlerce bilgisayar internet başında oturuyor bu zaman o kadar uzuyorki bir bakmışsınız adam 6-7 saat bilgisayar ve internetin başında zaman geçirmiş. Tabi kimisi bunu bilgisayar oyunları oynamak facebook v.b gibi sosyal paylaşım ağlarında vakit geçirip eğlenmek için yaparken kimide işi gereği bilgisayar başında olmak zorunda. Sonuçta bilgisayar başında geçirilen gereğinden fazla zaman bizi sağlığımızdan ediyor.

NE YAPALIM?

Her şeyin azı karar çoğu zarar. Zrunlu olarak bilgisayar başında kalmamız gerekiyorsa hiç olmazsa saat başı ayağa kalkıp Birkaç hareket yapmalıyız. Bunu yapmazsak emin olun ilerde bizi bel boyun fıtıkları bekliyor olacaktır. Sonuç olarak tüm mesele sağlığımızı kaybetmeden onun kıymetini bilmektir.
İlgili Aramalar:insanlar için değerli olan , en değerli şey sağlık

3 yorum → "İnsanlar için en değerli şey: Sağlık"

koxp
10 Mayıs 2012 03:20

Güzel makale olmuş hocam teşekkürler..

Eczane
21 Mayıs 2012 03:29

sağlık üzerine yazılmış en iyi makalelerden biri sanırım elinize sağlık

Adsız
5 Haziran 2012 11:26

70 Yaşıma kadar sağlıklı ve sıkıcı yaşayacağıma 40 yıl ziyadesi ile sağlıksız ve güzel yaşarım. Hali hazırda 65 yaşında emekli olacak, hayatının neredeyse tamamını kendi iradesi dışında “ekmek parası” için çalışarak tüketmek mecburiyetinde olan ve özgür bırakıldığı günler haftada bir olan, görünmez prangalarla esir edilmiş bir köle olan ben neden daha fazla yaşamakta direteyim? Şu hayat dediğimiz çile çekmek ve çalışmaktan ibaret bir kölelik sınavından müteşekkil ise bu acıya en kısa şekilde son vermek neden en iyi seçenek olmasın? Şu şartlarda sağlık neden önemli olabilsin bizler için; patronlarımıza daha iyi hizmet edebilelim diye mi?

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: İnsanlar için en değerli şey: Sağlık.
Hit Adam Site Analiz