En başarısız 10 Sosyal Ağ [İnfografik]

Yazar:

nternet tarihi bir çok başarısız sosyal ağ girişimi ile dolu. Bu girişimlerden bir bölümü Apple ve Google gibi internet devlerine aitken, büyük çoğunluğu başarılı dönemlerinin ardından vefasız kullanıcıları tarafından terk edilen sosyal ağlar oluşuyor.
MyLife.com tarafından yayınlanan infografikte, tarihin en başarısız 10 sosyal ağı konu edilmiş. Bir dönemin en popüler sosyal ağlarının da yer aldığı listedeki 10 girişimin ortak tarafı şimdilerde adlarından fazla bahsedilmiyor oluşu.
Birinci sırada Apple’ın müzik severler için geliştirdiği iTunes Ping yer alıyor. Steve Jobs ve ekibi tarafından büyük umutlarla geliştirilen sosyal ağ, geçtiğimiz yıl içerisinde kapanmıştı.
Listenin ikinci sırasında iTunes Ping gibi büyük bir teknoloji devinin sahibi olduğu Google+ yer alıyor. Ancak Ping’in aksine Google+ hizmet sunmaya devam ediyor. Hatta Google yönetimi büyük umut bağladıkları sosyal ağları için para ve mesai harcamaya devam ediyor.
Listeye girmeyi ‘başaran’ diğer başarısız sosyal ağların arasında Digg, Delicious, MySpace ve Friendster gibi bir dönemin popüler isimleri yer alıyor. Listeye giren en ilginç girişim ise 40 yaş üzerini hedef alan sosyal ağ Eons.


İlgili Aramalar:başarısız sosyal ağlar,sosyal ağlar

0 yorum → "En başarısız 10 Sosyal Ağ [İnfografik]"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: En başarısız 10 Sosyal Ağ [İnfografik].
Hit Adam Site Analiz