SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN SAÇ NAKİL İŞLEMLERİ

Yazar:

Herkesin güçlü ve sağlıklı doğal saçlara sahip olmak istemesi son derece doğal. Ama bu her zaman mümkün olamıyor. Daha çok erkeklerde olmak üzere saç dökülmesi pek çok insanın en önemli sorunlarından biri. Ama gelişen saç ekim teknikleriyle artık bu derdimize de çare bulunmuş durumda.  

Saç ekimi, ensedeki güçlü saç köklerinin alınarak boş alanlara yerleştirilmesi işlemidir. Ense saçları, dökülmeye neden olan hormonlara karşı en güçlü olan saçlardır. Bu nedenle ense saçlarının kökleri tercih edilmektedir. Tek bir müdahale ile yapılan bu işlem sonunda saçlar yeniden gür ve sağlıklı bir hale gelmekte ve yeniden dökülmemektedir. Tabi ki bu işlem çok da basit bir işlem değildir. Çok büyük dikkat gerektiren ve riskleri olan bir işlemdir. Operasyon sırasında yapılan bir hatanın geri dönüşü yoktur ve bu operasyonun da diğer bütün operasyonlar gibi riskleri vardır. Operasyon 6 saat kadar sürüyor ve her şeyden önce bu kadar uzun süreli anestezi, donanımlı ve hijyenik bir ortam gerektiriyor. Bu işlemin değişik teknikleri mevcut. FUT yöntemi, saç ekim işleminin başlamasının ardından uzun yıllar alternatifsiz tek teknik olarak kullanılmıştır. Ağrılı ve daha da önemlisi iz bırakan bir sistem olduğu için bu teknik yerini FUE yöntemine bırakmıştır. Bu yöntemde, iz, kesik ve dikiş yok ve üstelik daha az ağrılı bir yöntem. LTC yöntemi ise lazer ile saç ekim yöntemidir ve günümüzde en çok tercih edilen tekniktir.

Saç ekimi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız http://newage-clinic.com adresini ziyaret edebilirsiniz.Hangi teknik seçilirse seçilsin, tam donanımlı ve acil müdahale sistemine sahip uzman kadrolardan bu hizmeti almak sağlıklı bir saç ekim işlemi yaptırabilmeniz için şart. Bunları dikkate alarak doğru seçimi yaptığınızda çok kısa bir sürede eskisinden daha sağlam ve gür saçlara sahip olacaksınız.

İlgili Aramalar:saç ekimi,saç ekim işlemleri,saç nakil , saç nakil işlemleri

0 yorum → "SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN SAÇ NAKİL İŞLEMLERİ"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN SAÇ NAKİL İŞLEMLERİ.
Hit Adam Site Analiz