"Ucuz iPhone" görücüye çıktı!

Yazar:

Phone'nun diğer modellerinden daha ucuz olacak yeni modeli 4S tanıtıldı...


"Ucuz iPhone" görücüye çıktı!
iPhone'un yeni modeli 4S, Apple'ın CEO’su Tim Cook’un yaptığı basın toplantısında tanıtıldı. iPhone 5'in bu toplantıda tanıtılacağını düşünen teknoloji tutkunları ise biraz daha beklemek zorunda.
 Video için tıklayınız...

iPhone 4S, önceki iPhone modeline göre iki kat daha hızlı olan çift çekirdekli A5 işlemci ve 7 kata kadar daha hızlı grafik performansı sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü Retina Display ekran teknolojisinin de bulunduğu 4S, indirmede 14.4 mbps’ye kadar HSDPA bağlantı hızına sahip. iPhone 4 ile 4Smodelleri arasında kasa tasarımı olaraksa bir fark bulunmuyor.

Yeni iPhone 4S’te kamera çözünürlüğü de 8MP’e yükseltilmiş. Hibrit IR filtresi olarak adlandırılan yeni teknolojiyle parlaklık ve renk performansının da yükseltildiği belirtilen iPhone 4S’te flaş da var.
FİYATLAR
AT&T Inc., Verizon Wireless or Sprint Nextel Corporation'la iki yıllık kontrat imzalanması karşılığında bu fiyatlar geçerli olacak:

16GB: 199 dolar, 32GB: 299 dolar, 64GB: 399 dolar.
Apple ayrıca iPhone 3GS'in 8 GB'lık versiyonunu 2 yıllık kablosuz bağlantı kontratı imzalanması karşılığında bedayava verecek.
iPhone 3GS'in bedavaya satılması gibi aynı şekilde iPhone 4'ün 8 GB'lık versiyonu da iki yıllık kontrat karşılığında 99 dolara satışa sunulacak.
iPhone 4S için 7 Ekim'de önsipariş dönemi başlarken, son kullanıcıya 14 Ekim'de ulaşacak. Yeni iPhone önce ABD, Kanada, Avustralya, İngiltere, Almanya ve Japonya'da satışa sunulacak.
İşte iPhone 4'ün 99 dolarlık 8 GB versiyonu ile iPhone 4S'in karşılaştırmalı özellikleri

0 yorum → ""Ucuz iPhone" görücüye çıktı!"

Yorum Gönder

Sponsorlar

konteyner ev prefabrik ev fiyatları Sosyal medya Sosyal medya

Son Yazılar

Son Yorumlar

Destekleyiciler

Çerezler

Bloggers - Meet Millions of Bloggers
Pekmez Gibi Blog - Sosyal Medya ve Seo Blogu: "Ucuz iPhone" görücüye çıktı!.
Hit Adam Site Analiz